Door hoop verbonden

Twee adventsmeditaties (9 en 16 dec)

Muzikale Adventsmeditatie – maandag 9 december

De weken voor Kerst zijn een tijd van hoop en verwachting. In de donkerste tijd van het jaar zien we uit naar de komst van het licht. In de open en gastvrije ontmoetingsplek De Wijngaard, huis van de protestantse gemeente Antwerpen Zuid is er op maandagavond 9 december, 20 uur, een muzikale adventsmeditatie waar iedereen welkom is. Het duurt ongeveer drie kwartier. Teksten om over na te denken, stilte, muziek. Na afloop een glaasje. Van harte welkom in de Sanderusstraat 77! De muziek wordt verzorgd door het jonge duo Raphael Jacobs (orgel) en Maria Eichler (zang). Zij brengen een aantal klassiekers uit de Advents- en Kerstmuziek.

Adventsmeditatie – maandag 16 december

Nogmaals een adventsmeditatie, nu verzorgd door de Solvynsgemeenschap. Een kleine gemeenschap van gedreven mensen die gezamenlijk een aantal panden aan de Solvynsstraat bewonen en daar van betekenis proberen te zijn voor buurt en stad. U vindt hen aan Solvynsstraat 30. Ontdek dat dit eveneens een open en gastvrij huis in onze buurt is ….