Online viering 22 maart

Vanaf zondag 22 maart komen er online vieringen beschikbaar, uitgevoerd door de Antwerpse predikanten. Onze gemeente is als eerste aan de beurt. Ietwat onwennig heb ik deze week vanuit mijn studeerkamer gedaan alsof ik onze gemeente tegenover me had zitten. Brenda Blokland heeft vanuit de huiskamer de liederen ingezongen, met technische assistentie van Paul de Bleser. Luc Hommers heeft er een mooi geheel van gemaakt. We hopen dat u het fijn vindt!
De dienst is vanaf zondagochtend 10 uur te bekijken op het YouTube kanaal Protestantse kerken Antwerpen – VPKB, ook te vinden achter deze link. Ook na zondag kunt u de viering daar bekijken. (NB voor zondag is er nog niets te zien).
Als u na de viering over iets wil doorpraten, mag u mij bellen of mailen.
Ds. Bert Dicou, 0495 892177, bert.dicou@gmail.com