Op weg naar Kerst en het nieuwe jaar

Kerstdienst

Op weg naar Kerst! Het feest van de Geboorte zoals dat sinds zeer lang is gevierd, in alle omstandigheden. Het is gevierd in kalme tijden en in roerige tijden, in opgewekte en in onheilspellende periodes. Een vrolijk Kerstfeest zat er lang niet altijd in. Ik hoop dat het voor u goed gaat zijn dit jaar. Of toch zo goed mogelijk, ondanks de beperkingen van dit moment. En ik wens u goede moed als het dit jaar moeilijk zal met Kerst voor u. In ieder geval gaan we ons best doen om op Kerstochtend een mooie dienst voor u uit te zenden. U kunt er weer bij zijn op ons YouTube kanaal VPKB De Wijngaard.

Kerkdiensten via live stream

De meeste van de kerkdiensten blijven live streams van zondagse vieringen in zo klein mogelijk gezelschap (predikant, organist, zangers, ouderling, technici). Maar u kunt er op hetzelfde moment online bij zijn. Zondagvoormiddag even voor tienen kunt u de uitzending aanzetten. We zijn te vinden op YouTube kanaal VPKB De Wijngaard.

Vanaf de maandag is de kerkdienst ook steeds terug te kijken op datzelfde kanaal.

Nieuwjaarsdienst 3 januari op Zoom

De gezamenlijke nieuwjaarsviering van Noord en Zuid, dit jaar met als voorgangers Marian Knetemann en ds. Bert Dicou, gaan we aanbieden op Zoom. Dat is omdat ontmoeting en elkaar alle goeds wensen voor het nieuwe jaar niet het minst belangrijke onderdeel van deze dienst zijn! Nadere gegevens volgen in de digitale nieuwsbrieven.