Zingen in De Wijngaard

Een nieuwe regionale zangactiviteit. Eens in de maand een middagje heerlijk samen zingen. Repertoire uit het Liedboek, waarbij er zowel aandacht kan zijn voor klassiekers, bekende liederen die u graag zingt, als voor mooie nieuwe liederen die we met enige oefening goed onder de knie gaan kunnen krijgen.

De activiteit staat onder de enthousiaste leiding van Greet Hulsman, en gaat door in het kerkgebouw van De Wijngaard, Sanderusstraat 77, 2018 Antwerpen. De bijeenkomsten zijn op de maandag (eerstvolgende: 21 november en 12 december. Start om 15 uur, tot 17 uur. Het is handig als u zich even opgeeft, dat kan via bert.dicou@gmail.com.

We bieden het vooralsnog vier keer aan, 26 september, 24 oktober, 21 november en 12 december. De laatste twee gericht op advents- resp. kerstliederen. Aan het eind bekijken we of er voldoende goesting is voor een vervolg.