Expositie werk van Pradeep van Pelt

Van 1 tot 31 oktober in De Wijngaard

Vernissage: zondag 1 oktober, 11.30 uur

In de maand oktober is op vrijdag- en zaterdagnamiddagen (14 tot 17 uur) een ruime selectie te zien uit het werk van Pradeep van Pelt. Hij heeft in de loop van zijn kunstenaarsbestaan verschillende stijlen en technieken geëxploreerd. De tentoonstelling toont een representatieve keuze uit die verschillende perioden, met uiteraard goed aandacht voor de richting waarin hij momenteel werkt. Daarover zegt hij:

“Ik vertel het verhaal van mijn tocht naar Santiago de Compostella, op zoek naar de stilte. Ik bewonder en geniet van de prachtige natuur. Ik zoek naar het innerlijke van de natuur.
Vertrekkend vanuit mijn foto’s heb ik mijn inspiratie op het blad gezet. Ik werk graag met houtskool, zwarte en bruine bister en ecoline.”

De vernissage is op zondag 1 oktober, vanaf 11.30 uur (na de kerkdienst). Welkom voor een gesprekje met de kunstenaar en de feestelijke opening met een hapje en een drankje.

Waar:                  De Wijngaard, Sanderusstraat 77

Data/tijd:            Vrijdagen en zaterdagen in oktober, 14 tot 17 uur. Vernissage zondag 1 oktober 11.30 uur.